top of page

Подорожуємо Україною.

Краще, ніж подорожі, людство, мабуть, поки нічого не придумало. До того ж, будь-яка мандрівка дарує безліч знань, спогадів, почуттів та емоцій.

30 вересня – 1 жовтня 2017 року група викладачів та працівників Брацлавського агроекономічного коледжу ВНАУ відвідали прекрасні куточки нашої країни.

Першою зупинкою групи були кришталеві печери, що в селі Кривче Тернопільської області. Печери об’єднують десятки залів природного походження з чарівними стінами з гіпсової гірської породи. Всі були вражені химерними малюнками на стінах, об’ємним рельєфом і незвичайними фігурками з яскравим кристальним відтінком. Все це створила сама природа.

Шлях проліг у Хотинську фортецю, що знаходиться в місті Хотин, на північному сході Чернівецької області.

Чим ближче підходили до величних широченних мурів стародавньої пам’ятки України, тим більше емоцій накопичувалось в тілі, душу огортала неймовірна гордість за своїх предків, які побудували її такою надійною і незламною, що вона й досі радує все нові покоління українців та громадян інших держав із різних куточків світу.

Екскурсія закінчилась відвідуванням Бакоти, що у Хмельницькій області. Але цього села ви не знайдете на карті України. Бо там, де колись була Бакота, сьогодні тече Дністер. У зв’язку з будівництвом Дністровської гідроелектростанції у 1981 році Бакоту було затоплено. Також піднімалися на вершину Білої гори, звідки відкривається прекрасний краєвид. І звичайно побували у Бакотському скельно-печерному Свято-Михайлівському монастирі.

Ця подорож подарувала нові емоції, багато цікавої інформації та весело проведений час разом із колегами.



Брацлавський агроекономічний

bottom of page