top of page

Зустріч методистів області в нашому коледжі

7 червня 2017 року у Брацлавському агроекономічному коледжі ВНАУ було проведено засідання обласного методичного об’єднання методистів коледжів і технікумів Вінницької області.

Тема засідання: «Обдарованість як багатогранне явище сьогодення»

Розпочалося об’єднання вітальним словом директора Брацлавського коледжу Дмитра Івановича Рижманя та вступним словом голови обласного методичного об’єднання методистів технікумів і коледжів Вінницької області Юлії Валеріївни Зоріної.

Досвідом та перспективою роботи з обдарованими дітьми в коледжі поділилися в своїх виступах методисти Вінницького технічного коледжу - Юлія Зоріна, Вінницького коледжу НУХТ - Вікторія Єрмакова, Брацлавського агроекономічного коледжу ВНАУ Наталія Стецюра.

В рамках засідання було узагальнення досвід роботи Тетяни Рудої, методиста Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу.

Методист Ради директорів технікумів і коледжів Вінницької області, кандидат педагогічних наук Леся Володимирівна Моторна підвела підсумки роботи обласних методичних об’єднань Вінницької області за 2016-2017 н.р. та спланувала роботу на 2017-2018 н.р.

В заключній частині засідання була переглянута презентація «Брацлавщина: шляхами віків», підготовлена Тетяною Жук - заступником директора з виховної роботи Брацлавського коледжу та проведена цікава екскурсія славними місцями Брацлава.


Брацлавський агроекономічний

bottom of page