top of page

Студенти відвідали планетарій міста Вінниці

11 травня студенти групи Б-11 разом із викладачем астрономії О.В.Безмощуком та куратором групи С.І.Лавренюк відвідали планетарій міста Вінниці.

Студенти переглянули повнокупольну програму «Розвиток космічної ери», в якій ознайомились з історією Вінницького планетарію та можливостями його апаратури, із історією зародження космонавтики, розвитком космічної ери, становленням української авіації та космонавтики, космонавтикою сьогодення. У високоякісній проекції на купол планетарію студенти могли знайти сузір'я Великої та Малої Ведмедиць, Полярну зорю; під керівництвом лектора Таранушко Ганни Сергіївни здійснили віртуальну космічну подорож, порівняли як виглядає зоряне небо на Північному полюсі, на екваторі, у нашій місцевості.

Після цікавої лекції студенти мали можливість розглянути та сфотографувати у фойє планетарію глобуси зоряного неба, Місяця, Марса, Землі, точні копії першого, другого і третього супутників Землі та АМС «Зонд–3». Час проведений в планетарії промайнув непомітно швидко, студенти отримали багато цікавої інформації і повернулись з екскурсії з гарними враженнями.


Брацлавський агроекономічний

bottom of page