top of page

День відкритих дверей



Правильно обрана в житті кожної людини професія – це одна із складових успішного кар’єрного росту. Вибирати слід не тільки професію, а пов’язаний з нею відповідний стиль життя та вид діяльності.

Щоб допомогти учням шкіл правильно визначитись з вибором професії, 17 березня 2018 року в Брацлавському агроекономічному коледжі був проведений День відкритих дверей. Цього дня до навчального закладу приїхало 161 абітурієнтів: з Піщанського, Бершадського, Томашпільського, Ямпільського, Крижопільського, Тульчинського, Чечельницького, Тростянецького, Немирівського, Гайсинського районів.

Перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками виступив директор коледжу Дмитро Іванович Рижмань, який надав детальну інформацію про навчальний заклад, матеріальну базу, зупинився на досягненнях навчального закладу – адже все це допомагає одержати високу професійну підготовку.

Відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Борисівна Шмалюх детально ознайомила присутніх з умовами вступу до коледжу на денну та заочну форми навчання. Кожен абітурієнт отримав буклети, листівки з детальною інформацією.

Речник з міжнародних зв’язків Оксана Анатоліївна Головащенко надала інформацію про студентські практики за кордоном, які організовуються для студентів під час літніх канікул, а також про подорожі та екскурсії студентів Україною.

.У рамках заходу відбувся яскравий і динамічний концерт та змістовна розмова про особливості та переваги навчання в Брацлавському агроекономічному коледжі ВНАУ.


Брацлавський агроекономічний

bottom of page